Abdomen extra-plat
Raspunsuri - Pagina 11
emaaimee spune:
Mindy- am si uita t de semnatura mi se potriveste si mie asa ca o s-o mai tin
anul asta am zis ca trebuie sa fim mai activi, sa aratam cupilului asta ca asa se traieste sanatos.
si io vreau trambulina. cica pt fiica-mea. dar ma bag si io cu ea.
si eu am zis ca vreau sa ma inscriu cu o prietena la dansuri p-aci prin cartier. daca nu gasesc belly dancing-ca mi se pare supper pt abdomen plat.
cu sotul cica o sa joc badminton. cand nu ploua...
apoi mai am pe lista cercuri de hoola-hoop( nush daca am scris bine). el vrea si la piscina sa invat si io sa inot si cupila.
super zumba.
acu' v-am zis tot: sa ma puneti la zid daca nu fac sport ca merit. am fost o lenesa
ma duc sa ma alerg un pic, apoi plec/internez la spital, cica ma oprez maine de amigdalite. si ce vreau sa intreb daca e sala de fitnes in spitalca doar e privat, ce dzeu. de mi-or da voie sa ma topai. ce fac io pana miercuri?
sper sa mai slabesc si cu operatia ca e mana cereasca pt purcele ca mine, am inteles ca o sa mananc mancare pasata dupa op. si ca se slabeste mult dupa
va pup.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Deus spune:
m-am ras bine
Ce varza faci la masa!
Pentru tine mancarea este o statue ridicata pe un piedestal din pacate, prea mult te macini si te gandesti la ea. Doamne iarta-ma sunt mii de lucruri mai frumoase decat mancarea si vina care o simtim dupa ce ne indopam este crunta!
Daca te simti bine cu batoanele si crezi ca ai rezultate le poti folosi dar incearca sa inlocuiesti doar cina nu si micul dejun. La micul dejun mananca proteine mai multe fiindca se digera mai greu si tin de foame mai mult decat cerealele atata de propavaduite pt micul dejun!
Ce nu ai in casa nu poti manca! Nu mai cumpara ce te tenteaza macar o vreme.
Nu manca paine! paste fainoase, pizza, alte chestii care au faina, zahar si toate derivatele...ce zici te impusti:)
Daca pana ieri nu faceai sport si de azi faci ceva atunci esti in castig! Acel ceva daca in timp ai sa-l faci constant si corect o sa vezi si rezultate.
Abdomene poti sa faci ca-s ca si apa sfintita:)
Pentru brate - exercitii pt bicepsi, tricepsi si masaj, nu cu greutate mare de 3-5 kg suficient mai ales pentru inceput. Esti tipul mai rubensian?
Caut in arhiva si-ti trimit mai tarziu cate ceva pt exercitii, acuma ma duc sa fac sport - aspir toata casa si spal baia :)
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
pitzinuca spune:
aha, de ci rolele sunt bune, nu? ieri m-am dat cca o ora pe role si azi am constatat placut surprinsa ca am febra...
multumesc!
deus, cand ai timp imi raspunzi si mie, please?
orice alte sfaturi sunt binevenite, de la oricine
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
pitzinuca spune:
deus, nu citisem ca mi-ai raspuns, multumesc!
de cand am inceput cu batoanele, nu am mai pus fir de paine sau dulce in gura, asta uitasem sa spun...
mai nou am role si ma dau din ce in ce mai bine pe ele.
va tin la curent!
b
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca deus, nu citisem ca mi-ai raspuns, multumesc! de cand am inceput cu batoanele, nu am mai pus fir de paine sau dulce in gura, asta uitasem sa spun... mai nou am role si ma dau din ce in ce mai bine pe ele. va tin la curent! b "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
super fain cu rolele, eu imi rup gatul cu ele!
Foarte bine ca nu mai mananci paine, fibre iti iei din legume, fructe si eventual poti sa suplimentezi dieta cu seminte de in macinate cu rasnita ( omega3 f mult si fibre)
Gata la aspirat cu mine!
www.de-azi.ro
poze familia mea
emaaimee spune:
hai ca nu mi s-a uscat inca oja, si nu poci sa alerg inca.
putzinica- mie imi place sa mananc dim cereale integrale cu lapte skimmed(34cal/100gr). si imi pun si nuts tocate fin(migdale, cashews,alune de padure/nuci- toate prajite de mine la cuptor, fara sare) pt proteine. ca sa nu papi multe cereale, cumpara pachetele ce 30 gr- o portie si gata. sau imparte un pachet de 300 gr la 10, pui in 10 pungute is nu te atingi de ele. si eu eram ca tine, tine-ti mintea ocupata: asculta muzica, citeste, daca ai copii, jucati-va, prostiti-va. confectionati kestii diverse impruna, arts& crafts- lucru manual. dansati, noi asta facem.
daca nu ai copii, gaseste-ti o prietena cu care sa faci sport, sa va motivati una pe alta. sau macar vii aici la discutii de fitness.
si eu tot am zis ca vin sa vb cu fete care sunt la diete+sport, dar am zis ca nu vin decat daca ma apuc. si m-am urnit greu de tot.
hai ca s-a uscat oja, sper sa nu imi fac model de sosete& adidasi la picioare.
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
pitzinuca spune:
deus - multam!
emaimee - am copil, cum crezi ca am ajuns sa imi role si sa ma si dau :)?
semintele de in de ce macinate? intreb de curiozitate. ca sa scoata mai bine uleiul?
nucile am vazut ca au fro cca 700 kcal. cam cat e recomandat sa mananci odata? ca eu sunt fan. si cum e mai bine? prajite sau crude? eu le pap crude.
b
carolinah spune:
mama, cat ati scris. Eu am lipsit de joi, asa ca ma duc sa citesc din urma si mai intervin.
Acum imi vine sa si rad/plang de planurile mele. Din cauza ca intre timp am suferit o operatie minora, nu am voie sa fac sport (abdomene in niciun caz) timp de vreo 3!!! saptamani.
Asa, pai si atunci eu ce fac pt abdomenul meu in timpul asta? Banuiesc ca mananc cu cap, nu? Ma duc sa mai citesc aici la subiect, ca poate imi mai vin idei...
arleena spune:
imi place ce se discuta p-aici....
deus pt sfaturi....am citit postarile tale si acum imi suna in urechi si-n somn....sper doar sa am ambitia sa le urmez
eu am inceput de vreo 2 luni sa nu mananc mai tarziu de 6 si sa fiu mai selectiva cu mancarea....am facut si un pic de sport dar am avut tot "piedici"- 2 sapt jumate gripa, pneumonie, acum sarbatorile....am reusit sa dau jos 2 kg in primele sapt ...apoi cand am fost bolnava am pus la loc, apoi iar le-am dat jos...acum cu sarbatorile nu am abuzat si nu am mancat tarziu...dar totusi....pe cantar arata ca am revenit la 70 kg dar dimensiunile bust/talie/sold sunt cele la 68 kg....so??, acuma am fost si la ciclu si stiu ca retin apa si ma balonez...damn...
inainte mergeam si la innot de 2 ori pe sapt, dar are copilul otita seroasa si inca e pe tratament si nu mai mergem....mai fac acasa 8 min taebo cu billy banks si 8 min abdomene(dar din pacate nu regulat din lipsa de timp/chef/oboseala) ....ma gandesc ca e prea putin avand in vedere ca nu ma duc mai jos de 68....ce naiba???miscare mai fac in parc zilnic cu piticu, mai dansam acasa(adica sarim nebuneste vreo 15-30 min, depinde de chef), mno, cred ca sunt destul de activa...
am o intrebare....pt shale ce exercitii se fac??eu din profil nu par grasa...(tare) dar din fata is tare lata....ce exercitii sunt bune pt subtierea taliei?pt a scapa de sale??tre sa fac si o mai mare restrictie la alimente???
aparatele alea pt casa de electrostimulare crezi ca ajuta??sunt bune de ceva??a folosit cineva gen abtrronic, abgymnic??
sa faca zilnic 8 min abs?
pitzinuca ce mi-ar placea si mie cu rolele....sa mai creasca piticu meu ca ne luam
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca deus - multam! emaimee - am copil, cum crezi ca am ajuns sa imi role si sa ma si dau :)? semintele de in de ce macinate? intreb de curiozitate. ca sa scoata mai bine uleiul? nucile am vazut ca au fro cca 700 kcal. cam cat e recomandat sa mananci odata? ca eu sunt fan. si cum e mai bine? prajite sau crude? eu le pap crude. b "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
un pumn de nuci crude sau prajite (fara ulei sper)
semintele de in daca nu le macini le scoti pe partea dorsala identic fara sa ramai cu ceva bun :) le mascini si le papi asa doua linguri cu apa sau le pui pe salata, nu-s rele ...
www.de-azi.ro
poze familia mea